Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Tanfolyam, előadás, könyv és CD Ösztönös Szülés könyv és relaxációs hangfelvételek
« 2022. december »
december
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ösztönös Szülése volt?

Ha Mongan-módszerrel készült Ön is, hálásak vagyunk, ha megosztja velünk HypnoBirthing® szüléstörténetét, fotóját vagy videóját, sokakat inspirálhat általa.

Beküldéshez vegye fel velünk a kapcsolatot az osztonos.szules@gmail.com címen!
Az eredeti...

HypnoBirthing - Ösztönös Szülés. Az eredeti Mongan-módszer.

Ez a HypnoBirthing® tanácsadó rendelkezik a Nemzetközi HypnoBirthing® Intézet oklevelével, és az Intézethez társulva, annak háttértámogatásával jogosult a teljes HypnoBirthing® program oktatására.

gold seal 

HypnoBirthing Institute
Kérdése van?

Elérhetőségünk:

E-mail: osztonos.szules@gmail.com 
Telefon: +36 20 346 5721

 

Ösztönös Szülés könyv és relaxációs hangfelvételek

Az Ösztönös Szülésről szól Marie Mongan könyve, melyet a kurzusokon tankönyvként használunk. Az otthoni gyakorlások során a Szivárvány relaxáció hangfelvétel programunk sarokköve.

Marie F. Mongan: Szülés, ahol én irányítok! Tanulja meg az új módszert!

Sanoma Kiadó, Budapest, 2009.

"A gyermek születése nem félelmetes esemény, hanem az élet legtermészetesebb csodája. Marie F. Mongan, a HypnoBirthing módszer megalkotója gyakorlati tanácsadójában eloszlatja a fájdalommal kapcsolatos mítoszt, amit eddig a szülés szükséges velejárójaként fogadtunk el. Bebizonyítja, hogyha leküzdjük a félelmet, mely izmainkat görcsben, testünket mereven tartja, akkor gyengédebb szülésben lesz részünk.
 A könyvben bemutatott program a természetes, beavatkozástól mentes szülést támogatja. Segít ellazítani elménket, hogy testünk közben dolgozhasson. A gyakorlatok - pozitív gondolkodás, relaxáció, vizualizáció, légzéstechnika és fizikai felkészülés - boldog, kényelmes várandósságot eredményeznek. A megszerzett önbizalmon és hiten alapuló örömteli várakozás békés, természetes szüléssel zárul, amihez minden anyának joga van."
A könyv ajánlott fogyasztói ára 3300,-Ft, azonban a nagyobb könyvforgalmazóknál jelenleg már nem szerezhető be. Várjuk új kiadását!
 
 

könyv

 

Szivárvány-relaxáció CD

Szöveg: Marie F. Mongan. Aláfestő zene: Steven Halpern: Comfort Zone.

CD

A Szivárvány-relaxáció CD két hanganyagot tartalmaz, melyek sokoldalúan használhatók a várandósság és a szülés során.

A Szivárvány-relaxáció gondosan összeállított anyag, mely testét és lelkét megtanítja arra a könnyed, gyorsan elérhető, mély relaxációra, melyet szülésekor is előhívhat majd. A szivárvány gyönyörű színeihez társuló gondolatokat naponta hallgatva hamarosan tapasztalja, hogy a mindennapi stresszt, vagy a környezet zavaró ingereit maga mögött hagyja, és a nyugalom, magabiztosság és béke birodalmában lebeg.

A másik hanganyag megerősítő állításokat, pozitív mondatokat tartalmaz, melyek a nap bármely szakában hallgathatók.

A Szivárvány-relaxáció CD magyarul "házi változatban" érhető el a tanfolyami résztvevők számára, bolti forgalomban nem kapható. A technológia változásaihoz alkalmazkodva a hangfelvételeket mp3 formátumban is biztosítani tudjuk, hogy okoseszközein elérhesse. Szerzői jogot sértő másolatok terjesztéséért nem tudunk felelősséget vállalni, azok használatáról mindenkit lebeszélünk!

Az angol nyelvű kiadást a hypnobirthing.com webshopból tudja beszerezni.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
Bekezdések