Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Tanfolyam, előadás, könyv és CD Előadások
« 2022. december »
december
HKSzeCsPSzoV
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Ösztönös Szülése volt?

Ha Mongan-módszerrel készült Ön is, hálásak vagyunk, ha megosztja velünk HypnoBirthing® szüléstörténetét, fotóját vagy videóját, sokakat inspirálhat általa.

Beküldéshez vegye fel velünk a kapcsolatot az osztonos.szules@gmail.com címen!
Az eredeti...

HypnoBirthing - Ösztönös Szülés. Az eredeti Mongan-módszer.

Ez a HypnoBirthing® tanácsadó rendelkezik a Nemzetközi HypnoBirthing® Intézet oklevelével, és az Intézethez társulva, annak háttértámogatásával jogosult a teljes HypnoBirthing® program oktatására.

gold seal 

HypnoBirthing Institute
Kérdése van?

Elérhetőségünk:

E-mail: osztonos.szules@gmail.com 
Telefon: +36 20 346 5721

 

Előadások

Ingyenes tájékoztató előadás az érdeklődőknek.

Az érdeklődők, kismamák, szakemberek kedvéért - több-kevesebb rendszerességgel - 1-1,5 órás ingyenes információs esteket, tájékoztató előadásokat tartok, melyen dióhéjban bemutatom az Ösztönös Szülés Marie Mongan-féle filozófiáját és tanfolyamunkat, illetve válaszolok a feltett kérdésekre. Kitűzött időpontokat a jobb oldalon látható eseménynaptárban kb. havonta talál.

Kérem, előzetesen e-mailben regisztráljon, mivel a regisztrált résztvevők - korlátozott férőhelyekre való tekintettel - elsőbbséget élveznek.

Szívesen látogatok meg szülészeti osztályokat, vagy szakmai továbbképzéseket, hogy ott szakmai előadást tartsak a Mongan-módszerről (HypnoBirthing). Hasonlóképp nyitottan fogadom baba-mama klubok vagy hasonló rendezvények meghívását is, ezekhez vegye fel velem a kapcsolatot a "Kapcsolat" link segítségével, emailben, vagy telefonon.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
Bekezdések