Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Tanfolyam, előadás, könyv és CD Előadások
« 2019. június »
június
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
HipnoSzülése volt?

Ha Önnek HipnoSzülése volt, hálásak lennénk, ha megosztaná velünk szüléstörténetét, esetleg fotóját vagy videóját!

Beküldéshez vegye fel velünk a kapcsolatot a hipnoszules@gmail.com címen!
Az eredeti...

HypnoBirthing - az eredeti Mongan-módszer.

Ez a HipnoSzülés tanácsadó rendelkezik a HypnoBirthing Intézet oklevelével, és az Intézethez társulva, annak háttértámogatásával jogosult a teljes HypnoBirthing program oktatására.

 

null

 

HypnoBirthing Institute
Kérdése van?

Elérhetőségünk:

E-mail: hipnoszules@gmail.com
Telefon: +36 20 346 5721

 

Előadások

Ingyenes tájékoztató előadás az érdeklődőknek.

Az érdeklődők, kismamák, szülők kedvéért - több-kevesebb rendszerességgel - 1-1,5 órás ingyenes információs esteket, tájékoztató előadásokat tartok, melyen dióhéjban bemutatom a HypnoBirthing filozófiát és szülésfelkészítő tanfolyamot, illetve válaszolok a feltett kérdésekre. Kitűzött időpontokat a jobb oldalon látható eseménynaptárban kb. havonta talál.

Kérem, előzetesen regisztráljon, mivel a regisztrált résztvevők - korlátozott férőhely esetén - elsőbbséget élveznek. Regisztrációhoz kattintson!

Szívesen látogatok meg szülészeti osztályokat, vagy szakmai továbbképzéseket, hogy ott szakmai előadást tartsak a HipnoSzülésről (Mongan-módszer) egészségügyi dolgozóknak.

A naptárban nem szereplő esemény megszervezéséhez, például baba-mama klubba meghíváshoz, vegye fel velem a kapcsolatot a jobb felső sarokban megtalálható "Kapcsolat" link segítségével, emailben, vagy telefonon.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
Bekezdések