Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal
« 2019. július »
július
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
HipnoSzülése volt?

Ha Önnek HipnoSzülése volt, hálásak lennénk, ha megosztaná velünk szüléstörténetét, esetleg fotóját vagy videóját!

Beküldéshez vegye fel velünk a kapcsolatot a hipnoszules@gmail.com címen!
Az eredeti...

HypnoBirthing - az eredeti Mongan-módszer.

Ez a HipnoSzülés tanácsadó rendelkezik a HypnoBirthing Intézet oklevelével, és az Intézethez társulva, annak háttértámogatásával jogosult a teljes HypnoBirthing program oktatására.

 

null

 

HypnoBirthing Institute
Kérdése van?

Elérhetőségünk:

E-mail: hipnoszules@gmail.com
Telefon: +36 20 346 5721

 

HipnoSzülés (HypnoBirthing®)

"Arany standard a hipnózissal szülésben." Ragaszkodj az eredetihez, és számíts a legjobbra!

A HipnoSzülés (Mongan-módszer) a nyugodt, természetes szülésre készülődés egyedülálló módja, melyet önhipnózis technikák gazdagítanak.

A HipnoSzülés azt a hiányzó kapcsot biztosítja, mely lehetővé teszi a nők számára természetes szülési ösztönük alkalmazását, és így a biztonságosabb, könnyebb, kellemesebb szülést. A hangsúly a várandósságon és a szülésen van, illetve ezt megelőzően is már a szülői szerepen, és a szívünk alatt fejlődő kisbaba bimbózó tudatosságán.

Szülészeti módszerként a HipnoSzülés (HypnoBirthing®) olyan új, mint a holnap, és olyan régi, mint az ősidők... Módszerünket öt, egyenként legalább 2,5 óra hosszúságú tanfolyami alkalmon mutatjuk be.

A HipnoSzülés kurzus egyszerű és gyakorlatias, melyet gondosan fejlesztettünk ki az évtizedek során, hogy az anyákat a szülés egyszerűségére emlékeztessük.

Éppen úgy, ahogy a szülőnők többségének nincs szüksége beavatkozásokra és procedúrákra, hogy gyermekét biztonságosan és egészségesen világra hozza, ugyanúgy a várandósoknak sincs szüksége gyakorlatok és hipnózisszövegek komplex csomagjára, hogy felkészüljenek békés, nyugodt és kellemes szülésükre. A test és a baba egyszerűen tudják, mi a dolguk!

A HypnoBirthing® módszert úgy alakítottuk ki, hogy megtanítsuk a nőket bízni a szülés természetes módjában, elmélyíteni a nyugalmukat, és arra, hogy hagyják a testüket, hadd tegye a dolgát. Néhány kulcstechnika begyakorlásával az anya arra programozza az elméjét, és arra kondicionálja a testét, hogy könnyedén szüljön. Amikor programozásról és kondicionálásról van szó, a változatosság nem szükségszerűen a leghasznosabb... Az ismétlés vezet a legjobb eredményhez!

 Szülés, ahol én irányítk!

 "Nem csak arról van szó, hogy könnyű vajúdást akarunk, anélkül, hogy az anya vagy a gyermek sérülését kockáztatnánk. Ennél tovább kell mennünk. Meg kell értenünk, hogy a szülés alapvetően spirituális, nem csak testi teljesítmény. Egy gyermek megszületése a szeretet tökéletes megvalósulása." - Dr. Grantly Dick-Read, 1953.

A szülés HypnoBirthing® módszere legalább annyira filozófia, mint technika, a nyugodt, stresszmentes, örömteli szülésért.
 
Orphelia
 

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
Bekezdések