Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Események Lehetne csodálatos a szülésed?
« 2023. február »
február
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Ösztönös Szülése volt?

Ha Mongan-módszerrel készült Ön is, hálásak vagyunk, ha megosztja velünk HypnoBirthing® szüléstörténetét, fotóját vagy videóját, sokakat inspirálhat általa.

Beküldéshez vegye fel velünk a kapcsolatot az osztonos.szules@gmail.com címen!
Az eredeti...

HypnoBirthing - Ösztönös Szülés. Az eredeti Mongan-módszer.

Ez a HypnoBirthing® tanácsadó rendelkezik a Nemzetközi HypnoBirthing® Intézet oklevelével, és az Intézethez társulva, annak háttértámogatásával jogosult a teljes HypnoBirthing® program oktatására.

gold seal 

HypnoBirthing Institute
Kérdése van?

Elérhetőségünk:

E-mail: osztonos.szules@gmail.com 
Telefon: +36 20 346 5721

 

Lehetne csodálatos a szülésed?

Ingyenes interaktív előadás. Jessica Alba, Kate Middleton hercegné, és sok más híresség is a HypnoBirthing-et (Ösztönös Szülés, a Mongan-módszer) választotta. Vajon miért? Mit tudtak, amit te talán még nem?

Esemény megnevezése:
  • ingyenes program
  • tájékoztató előadás
  • délelőtt
Időpont: 2019. 11. 28.
mikortól: 09:00 meddig: 10:00
Helyszín: 1114 Budapest, Bartók Béla út 72. (40-es kapucsengő) 1. em. 6.
Név
Telefonszám +36203465721
Esemény hozzáadása a naptárhoz vCal
iCal

"A szülés rémes, ki kell bírni..." Társadalmunkban a legtöbb nő más asszonyok negatív szülésélményeit hallgatja. Nem csoda, ha sok kismama aggódva „várja” a napot. Lehetne vajon lenyűgöző, csodálatos élmény is? Túl a tündermeséken nézzük a realitást: mégis min múlik, hogy valaki hercegnőként éli meg a nagy napot, vagy horrorsztoriként?
Gyere el, és beszélgessünk róla, mit tehetsz te, a kísérőd és én mindazért, hogy (bármi is történik aznap!) életed legszebb napja lehessen - de legalábbis semmiképp ne a legrémesebb?!
Hiszen egy-egy szülésvideón látjuk, ritkaságszámba menő történetben halljuk, hogy igenis változhat a szülés nyugodt, gyönyörű, méltó és békés élménnyé, a körülményektől (hely, szülési mód) függetlenül!

Mit érdemes tudni Marie Mongan "titkos" módszeréről, ami bejárta a világot? Miért ajánlja egyre több celeb és hétköznapi család? Hogyan találkozhat a legmodernebb tudomány az ösztönösséggel, a szülés ősi bölcsességével? Tudj meg róla többet egy csésze tea mellett!

A program ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. (Email: osztonos.szules@gmail.com vagy Messenger üzenet a facebook oldalnak.)

Szeretettel várom a veled érkező kísérődet vagy kisgyermekedet is. A program bababarát, de babakocsit nehéz behozni az ajtókon és lépcsőkön, gyere inkább hordozókendővel. Akad néhány játék, hogy gyermeked lekösse a figyelmét, amíg mi beszélgetünk.

A tájékoztató háziasszonya Schimcsig Nóra.
Budapesten él, egy serdülő fiú édesanyja. 2007. óta dúla, 2010. óta HypnoBirthing szülésfelkészítő, a Természetes szülés fb oldal gazdája, képzett önkéntes szoptatási segítő. Munkájának középpontjában az édesanyák (és az édesapák) lelki megerősítése áll, mert nyugodt és magabiztos szülőknek minden jobban megy!

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
Bekezdések