Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal Bővebben a HipnoSzülésről
« 2019. május »
május
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
HipnoSzülése volt?

Ha Önnek HipnoSzülése volt, hálásak lennénk, ha megosztaná velünk szüléstörténetét, esetleg fotóját vagy videóját!

Beküldéshez vegye fel velünk a kapcsolatot a hipnoszules@gmail.com címen!
Az eredeti...

HypnoBirthing - az eredeti Mongan-módszer.

Ez a HipnoSzülés tanácsadó rendelkezik a HypnoBirthing Intézet oklevelével, és az Intézethez társulva, annak háttértámogatásával jogosult a teljes HypnoBirthing program oktatására.

 

null

 

HypnoBirthing Institute
Kérdése van?

Elérhetőségünk:

E-mail: hipnoszules@gmail.com
Telefon: +36 20 346 5721

 

Bővebben a HipnoSzülésről

Szülésről, hipnózisról; a Mongan-módszerről és előnyeiről. Válasz a leggyakoribb kérdésekre.

Mi az, hogy HipnoSzülés?

Milyen egy HipnoSzülés? Ki az a Marie Mongan? Hogyan működik a módszere?

Read More…

A Mongan-módszer előnyei

A Mongan-módszer segítségével a szülés könnyebb, gyorsabb, békésebb lehet. Az anyák elégedettebbek, a kisbabák nyugodtabbak, az apák nem kívülállók - és beavatkozásokra ritkábban van szükség.

Read More…

Hipnózis és önhipnózis

A hipnózis egy módosult tudatállapot - melyhez hasonlót mindenki tapasztal naponta akár többször is (pl. elalvás előtt, vagy ébredés után, nappali álmodozáskor, stb.). Az önhipnózis egyszerűen olyan hipnózis, melyet valaki önmagán vált ki.

Read More…

Természetes szülés

Ha az édesanya egészséges, megfelelően táplálkozik és jó erőnlétnek örvend, szerető és támogató személy(ek) veszi(k) körül, tisztelettel szólnak hozzá és biztonságérzetét nem ingatják meg, ösztönös folyamatait nem megzavaró módon győződnek meg ő és kisbabája jóllétéről, és nem avatkoznak be szülésébe feleslegesen, minden feltétel adott ahhoz, hogy egészséges anyának egészséges kisbabája szülessék, a természet bölcs gondoskodásából intenzív, de szépen megélhető folyamat révén.

Read More…

Gyakori kérdések

Mi a Hypnobirthing? Miben különbözik a HypnoBirthing más szülésfelkészítő módszerektől? Mi a dolga a szülési Kísérőtársnak? Öntudatlan leszek? Emlékezni fogok a szülésem élményére? Hasznos lehet számomra a HypnoBirthing, ha nem természetes szülésre készülök, vagy ha a körülmények szükségessé teszik az orvosi beavatkozást, vagy esetleg a műtéti szülést? Igaz, hogy fájdalommentes lesz a szülésem HypnoBirthing-gel? Mi van akkor, ha az orvosom/szülésznőm nem hallott még a HypnoBirthing-ről? Akkor is fogom tudni használni ezt a módszert? Miben támogathat a szakember, hogy elérjem HypnoBirthing céljaimat? Hasznos lehet a HipnoSzülés olyasvalaki számára, akinek különlegesek a körülményei, vagy akinek mindenképpen császármetszése lesz?

Read More…

Statisztika

Mit mondanak a számok? Érdemes megtanulni és használni a HypnoBirthing módszert?

Read More…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
Bekezdések