Személyes eszközök
Ön itt áll: Főoldal
« 2019. június »
június
HKSzeCsPSzoV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
HipnoSzülése volt?

Ha Önnek HipnoSzülése volt, hálásak lennénk, ha megosztaná velünk szüléstörténetét, esetleg fotóját vagy videóját!

Beküldéshez vegye fel velünk a kapcsolatot a hipnoszules@gmail.com címen!
Az eredeti...

HypnoBirthing - az eredeti Mongan-módszer.

Ez a HipnoSzülés tanácsadó rendelkezik a HypnoBirthing Intézet oklevelével, és az Intézethez társulva, annak háttértámogatásával jogosult a teljes HypnoBirthing program oktatására.

 

null

 

HypnoBirthing Institute
Kérdése van?

Elérhetőségünk:

E-mail: hipnoszules@gmail.com
Telefon: +36 20 346 5721

 

Ösztönös Szülés

A világszerte ismert Mongan-módszer Magyarországra adaptált változata. Ragaszkodj az eredetihez, és számíts a legjobbra!

A Mongan-módszer a nyugodt, ösztönös szülésre készülődés egyedülálló módja, melyet mélyrelaxációs technikák gazdagítanak.

Az Ösztönös Szülés program azt a hiányzó kapcsot biztosítja, mely lehetővé teszi a nők számára természetes szülési ösztönük alkalmazását, és így akár a biztonságosabb, könnyebb, kellemesebb szülést. A hangsúly a szülői szerepen van, és a szívünk alatt fejlődő kisbaba bimbózó tudatosságán.

Szülészeti módszerként az Ösztönös Szülés (Mongan-módszer, más országokban HypnoBirthing® néven is ismert) olyan új, mint a holnap, és olyan régi, mint az ősidők... Módszerünket öt, egyenként legalább 3 óra hosszúságú tanfolyami alkalmon mutatjuk be.

Az Ösztönös Szülés kurzus egyszerű és gyakorlatias, melyet gondosan fejlesztettünk ki az évtizedek során, hogy az anyákat a szülés egyszerűségére emlékeztessük.

Éppen úgy, ahogy a szülőnők többségének nincs szüksége beavatkozásokra és procedúrákra, hogy gyermekét biztonságosan és egészségesen világra hozza, ugyanúgy a várandósoknak sincs szüksége gyakorlatok és megjegyezni valók komplex csomagjára, hogy felkészüljenek békés, nyugodt és kellemes szülésükre. A test és a baba egyszerűen tudják, mi a dolguk!

Az Ösztönös Szülés módszert úgy alakítottuk ki, hogy megtanítsuk a nőket bízni a szülés természetes módjában, elmélyíteni a nyugalmukat, és arra, hogy hagyják a testüket, hadd tegye a dolgát. Néhány kulcstechnika begyakorlásával az anya arra tereli az elméjét, és arra kondicionálja a testét, hogy könnyedén szüljön. Amikor kondicionálásról van szó, a változatosság nem a leghasznosabb... Az ismétlés vezet a legjobb eredményhez!

 Szülés, ahol én irányítk!

 "Nem csak arról van szó, hogy könnyű vajúdást akarunk, anélkül, hogy az anya vagy a gyermek sérülését kockáztatnánk. Ennél tovább kell mennünk. Meg kell értenünk, hogy a szülés alapvetően spirituális, nem csak testi teljesítmény. Egy gyermek megszületése a szeretet tökéletes megvalósulása." - Dr. Grantly Dick-Read, 1953.

Az Ösztönös Szülés program legalább annyira filozófia, mint technika, a nyugodt, stresszmentes, örömteli szülésért.
 
Orphelia
 

 

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek
Bekezdések